0

Amsterdam – Ook zo verslaafd aan je iPod touch, iPhone en/of iPad? Wekelijks kiezen wij voor jou de leukste apps uit en ook deze week hebben we een fashionable app voor je gevonden. Deze week gingen wij voor de ShopStyle app.

Met behulp van de app kun je al jouw favoriete winkels, inclusief het gehele assortiment, bekijken. Je kan per categorie browsen naar je favoriete items, bijvoorbeeld: mannen, vrouwen, tassen, schoenen, meubels en zelfs kinderkleding.

Door de ‘search’ optie hoef je alleen maar het sleutelwoord in te tikken van het item waarnaar je aan het zoeken bent binnen de categorie die je wilt of binnen de lijst van àlle beschikbare producten. En om het zoeken nog gedetailleerder te maken is er de refine functie, daarmee kan je de maten, kleur, winkel en de prijs afstellen om nog gerichter te zoeken.

Als je je item hebt gevonden is het mogelijk om hem op te slaan onder je ‘favorites’ of hem direct te kopen door op ‘buy’ te klikken.  Tevens kun je je gehele lijst met favoriete items naar jezelf mailen, zodat je de lijst nog eens kan nalezen op je computer, laptop of tablet. Daarnaast is het ook mogelijk om je favoriete items met je vrienden en familie te delen door deze te mailen, tweeten of te plaatsen op Facebook!

Ook heeft de app een ‘Sale alert’ functie. De naam zegt het in feite al, met behulp van de functie word je op de hoogte gehouden van alle sales die jij zelf kan aangeven. Dit kan zowel per merk als per categorie! Dus of je nou op zoek bent naar een koopje, gewoon je wish list wilt aanvullen, de laatste trends wilt volgen of zin hebt om je helemaal suf te shoppen;  ShopStyle heeft het!

En ja, de app is helemaal gratis!

Het beginscherm

Louboutin pumps; hebben, hebben, hebben!

Details opvragen van een item is geen probleem

Heel gericht zoeken: we like!

Fashionologie: blijf op de hoogte van de laatste trends

Wat vind jij van de app? Ga jij hem al downloaden?

www.itunes.apple.com

(Charisse Stoffels)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties