0

Amsterdam – Eén van de favoriete films onder fashionista’s is toch wel The Devil Wears Prada. Goed nieuws, er komt binnenkort een vervolg boek. Schrijfster Lauren Weisberger komt in 2013 met Revenge Wears Prada: The Devil Returns.

We kwijlde weg bij de avonturen die Andy Sachs bij het magazine Runway mee maakte. Haar bazin Miranda Priestly was veeleisend en putte haar helemaal uit. Op gegeven moment zag Andy geen toekomst meer bij Runway en nam ontslag.

Acht jaar na haar ontslag is ze samen met collega Emily het bruidsmagazine The Plunge gestart. Dit gaat niet zonder slag of stoot, want Miranda hijgt nog steeds in hun nek. Tussen alle drukte door is ze ook nog bezig met de planning van haar huwelijk met Max. Wij zijn dan ook heel benieuwd welke avonturen ze samen meemaken en waardoor Miranda alles weer onmogelijk voor ze maakt.

Het is nog even afwachten maar in april 2013 zal het boek uitkomen. Of er een verfilming van het boek, komt is ook nog niet bekend. Wij hopen er natuurlijk wel op.

Zal Andy echt gaan trouwen of zal Miranda het onmogelijk voor haar maken?

(Tekst: Lisa Tervoort)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties