0

Amsterdam – In Gossip Girl kwijlen we elke keer weg bij het zien van de outfits van Blake Lively en Leighton Meester. Het kopiëren van deze stijlen, doen wij dan ook graag. En er is goed nieuws voor de gossip girl fans!

We vertelde al eerder dat de Amerikaanse zender the CW, met een nieuwe serie komt dat geïnspireerd is op het jongere leven van Carrie Bradshaw uit Sex and the City. Eerder werd al bekend gemaakt, dat Anna Sophie Robb deze rol gaat vervullen. Nu is er ook bekend gemaakt wie de styling van de serie gaat doen.

Niemand minder dan Eric Daman wordt de stylist voor deze serie. Hij is ook verantwoordelijk voor de styling van Gossip Girl en nu dus ook The Carrie Diaries. Qua styling moeten we afwachten wat er gaat gebeuren. We kunnen wel een mix uit de jaren ’80 met die van nu verwachten.

In Sex and the City waren we al bekend met Carrie’s liefde voor sieraden. In The Carrie Diaries, gaan we dat ook terug zien. Eric Daman is een samenwerking met Swarovski aangegaan en daar is ook een hanger voor Carrie ontwerpen. Een goud hangertje met de letter ‘C’ eraan.

Het belooft een stylische serie te worden en wij wachten in ieder geval met smart af.

De altijd stylische outfit van Carrie

(Tekst: Lisa Tervoort)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties