0

Amsterdam – We zijn nu wel gewend aan Kim, Khloe en Kourtney. Met hun kledinglijn Kardashian Kollection en hun verschillende realityshows hebben deze meiden volop in de spotlights gestaan. Nu is het tijd voor de jongere zusjes, Kendall en Kylie, om de aandacht te krijgen.

Kendall en Kylie Jenner, die nu alleen nog bekend staan als de ‘zusjes van’, hebben groen licht gekregen bij Seventeen Magazine. De twee zusjes worden West Coast Fashion medewerkers en dat zijn dus al serieuze baantjes. Kendall laat ons via haar blog weten: “Mensen vragen aan ons altijd beauty en mode tips, maar nu kunnen we ze direct met alle lezers delen. Het is echt spannend voor ons!” Hun eerste stuk zal in het juni/juli nummer staan en wij zijn erg benieuwd naar het advies van deze twee mode-iconen in spé.

Editor in Chief, Ann Shoket, vind dat de meisjes een coole West Coast stijl hebben en gelooft dat de twee gaan uitgroeien tot ware fashion icons. Naast deze fantastische baan, krijgen de meiden ook nog eens hoofrol op de website. Ze gaan een serie maken, waarbij Kendall en Kylie exclusieve mode- en beauty tips geven aan kijkers.

Vinden jullie het terecht dat Kendall en Kylie deze job hebben gekregen?

Kylie en Kendall op gesprek bij Seventeen

Kendall & Kylie op kantoor bij Seventeen Magazine

(Tekst: Daphne Meulenbroek)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties