0

Amsterdam – Het tassenmerk Fab. heeft al eerder voor het goede doel een tas gemaakt, namelijk Pink Ribbon. Dit keer hebben ze samen een tas met Jennifer Hoffman ontworpen. Met de tas wordt de Female Cancer Foundation gesteund.

Deze organisatie helpt tegen het bestrijden van baarmoederhalskanker. Afgelopen maandagavond werd de exclusieve FCF tas, die ontworpen is door Jennifer Hoffman, aan het publiek  gepresenteerd. Dit werd door Jennifer zelf gedaan en onder alle aanwezige waren BN’ers, bloggers en journalisten. Met de verkoop van een tas, wordt tien euro gedoneerd aan de organisatie. Om de avond gelijk goed te beginnen, werd bij elke verkochte tas 40 euro gedoneerd aan de Foundation. Op deze avond werden in totaal veertig tassen verkocht. Reken dus maar uit wat de tas al opgebracht heeft.

De keuze om Jennifer Hoffman de tas te laten ontwerpen was snel gemaakt. Ze is namelijk het gezicht van Fab. en ook nog eens ambassadrice van de Female Cancer Foundation. Samen met Fab. is ze om de tafel geschoven en hebben ze een fashionable tas ontworpen. Al was dit nog wel lastig omdat de keus uit materialen en soorten tassen enorm was.

Baarmoederhalskanker is nummer één doodsoorzaak bij vrouwen in ontwikkelingslanden. Dit is best apart, als je weet dat deze ziekte heel makkelijk bestreden kan worden. Er hoeft alleen een onderzoek met azijnoplossing gedaan te worden en waar het nodig is kan het gelijk behandelt worden. Doordat er te weinig geld is, worden de vrouwen niet onderzocht. Koop dus snel een tas en help dus met het doden van deze ziekte.

De FCF tas is nu in de webwinkel van Fab. te koop en kost 189 euro. Bekijk de foto hieronder van de FCF bag by Jennifer Hoffman en klik erop om te bestellen.

De FAB. Female Cancer Foundation tas met campagnemodel Jennifer Hoffman

FCF Bag by Jennifer Hoffman bij FAB.nl voor € 189,-

De tas werd gepresenteerd door FAB. ontwerpster Fabienne Chapot, Jennifer Hoffman en dokter Lex Herman van Female Cancer Foundation

www.fab.nl

(Tekst: Lisa Tervoort)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties