0

ScooterAmsterdam – Jullie zijn natuurlijk al weken in de ban van de Miss I Love Fashion News contest en ook bij  TMF zijn onze strijdende fashionista’s niet onopgemerkt gebleven. Sterker nog, hoofdredacteur Annic is vandaag om 17.00 uur bij Janice en Veronica te gast in de uitzending van ‘Kijk dit nou’ om alles over de contest te vertellen.

Natuurlijk hebben wij voor deze uitzending iets heel leuks voor jullie in petto. Deze week kunnen TMF kijkers namelijk kans maken op een fashionable scooter van Kymco en worden er 3 keer 2 kaarten voor de finale van  ‘Miss I Love Fashion News 2010′ weggegeven!

Wat je hiervoor moet doen bepaal jij! Wij vragen ons namelijk af hoe ver jij gaat voor deze unieke scooter. Dit kun je laten zien door een foto van jezelf te uploaden in een zo bizar mogelijke setting, bijvoorbeeld in een bikini op je schaatsen, met je badjas in de klas  of in je carnavalsoutfit in de supermarkt. Om maar wat te noemen. Elke dag vind je op TMF de leukste en meest hilarische  foto’s. Aanstaande vrijdag wordt in ‘Kijk dit nou’ de winnende foto bekend gemaakt.Wij zeggen: doe je best!

Upload hier je foto!

Scooter

Kijk dit Nou

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties