0

Amsterdam – De echte E! News lovers kennen haar, maar voor degene die Giuliana Rancic niet kennen, hier een kleine introductie. Ze is één van de fashion police leden en presentatrice op E! en weet als geen ander de trends van dit moment. Het is dan ook niet raar dat ze met een eigen kledinglijn komt.

Op dit moment is ze bezig met het ontwerpen van haar eigen kledinglijn voor HSN. De lijn gaat G by Giuliana heten, maar hoe de collectie eruit komt te zien houdt ze nog even voor zich. Wel laat ze weten dat ze het spannend vindt. Door haar werk bij verschillende fashion programma’s weet ze dus precies wat hot or not is. Haar kijkers vragen dan ook altijd om style advies en hopelijk valt de stijl van haar collectie dan ook in de smaak.

De lijn zal betaalbaar en chic zijn. Een inspiratiebron tijdens het ontwerpen was dan ook de Amerikaanse comédienne Joan Rivers. Haar doel is dan ook dat ze op de best dressed list van haar komt te staan. Het is nog even afwachten want in september is haar collectie pas te koop. Maar voor alle lucky ones die thuis E! News op de buis hebben, zal ik zeker 29 mei even kijken naar haar show Giuliana & Bill. Hier vertelt ze alles over nieuwe collectie. We zijn iedergeval erg benieuwd.

Waarschijnlijk kunnen we heel wat verwachten van haar eigen collectie.

(Tekst: Lisa Tervoort)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties