0

Amsterdam - Doutzen Kroes heeft een perfect leventje. Ze reist de hele wereld over en ziet de meest fabulous plekken. Toch is ze samen met Sunnery op zoek naar het perfecte huis.

Doutzen woont afwisselend in New York en Nederland. In Amsterdam heeft ze een tijd terug een huis gekocht, waar ze eigenlijk nauwelijks is. Ze bekent nu dat ze het huis eigenlijk te duur heeft gekocht. Nu ze de kleine Phyllon heeft, zijn het topmodel en haar man Sunnery op zoek naar een huis met een tuin. Hun kindje hoeft dan niet op de straten van de Amsterdamse grachten te spelen maar veilig in zijn boomhut in de tuin, die hij vast en zeker krijgt.

Het duo heeft hun zinnen gezet op een huis in ‘t Gooi. Ze snuffelen in de buurt van Laren, Blaricum, Huizen, Naarden, Bussum en Hilversum. Eerst willen ze het appartement in Amsterdam verkopen zijn, voordat ze hun intrek in het nieuwe huis maken. Ook bij Doutzen groeit het geld dus duidelijk niet op haar rug. We houden jullie op de hoogte, als we weten wanneer ze een huis hebben.

Waar zou het gezinnetje een huis moeten kopen volgens jou?

Doutzen zoekt samen met manlief Sunnery een huis in 't Gooi

(Tekst: Lisa Tervoort)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties