0

Madé © Peter StigterAmsterdam – Afgelopen vrijdag toonde het Rotterdamse label ILFN TV -Madé voor het eerst haar collectie tijdens de Amsterdam International Fashion Week. Tijdens de stijlvolle salonshow nam ontwerpster Miriam Flores haar fans ‘back to her roots’; de Braziliaanse stranden van Ipanema.

De Braziliaans-Rotterdamse ontwerpster presenteert een stijlvolle, laid back en ongecompliceerde look. De collectie is geïnspireerd op de ‘The Girls from Ipanema’ en de kleurrijke, natuurlijke schoonheid van deze flirty beach buurt in Rio de Janeiro. Een explosie van kleuren, natuurlijke contrasten en luchtige looks.

Madé © Peter Stigter

Madé © Peter Stigter

Madé © Peter Stigter

Madé © Peter Stigter

De Braziliaanse buurt dankt zijn bekendheid aan de ‘Bossa Nova sound’, een muzikale ode via het nummer ‘Girl From Ipanema’. De kleurrijke ‘home town girls’ die in het nummer bezongen worden, zorgen voor een spannend contrast met de natuurlijke, rustige schoonheid van deze bijzondere wijk bij het strand van Rio de Janeiro. Een bont maar harmonieus geheel van soft tones, snoepkleuren, zomerse looks, cultuur en natuur.

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties