0

Amsterdam – Celebs zetten hun beste beentje voor om de wereld van hulp te voorzien. En dat kunnen zij natuurlijk het beste doen door ons warm te maken met musthaves. Pharrell Williams ontwierp een tas om het milieu te steunen. De eco tas is ontworpen ter ere van Earth Day. De tas is gemaakt van negen gerecyclede flessen en zijn verkrijgbaar bij Kielh’s. Helemaal weg van de tas? Lever je lege flessen en potten af bij Kielh’s en ontvang er een gratis.

Ook Britney Spears zet zich in voor een betere wereld. De popzangeres veilt een van haar outfits om Japan te steunen. Het setje droeg ze in een Japanse commercial in 1999. Het hoogste bod ligt nu op $4,9998,78. Wil je ook bieden? Je hebt nog 2 dagen de tijd om kans te maken op de outfit. Om te bieden en om de outfit te bekijken kun je naar gaan onderstaande site gaan. Wees wel snel want het bod loopt continu op..

Angelina Jolie zet zich in voor kinderen. De actrice komt in samenwerking met Robert Procop met een sieradenlijn waarvan de opbrengst gaat naar het Education Partnership for Children of Conflict. Deze organisatie zorgt ervoor dat kinderen in derdewereldlanden ook een kans krijgen om naar school te gaan. De collectie zal niet in de winkel te koop zijn, maar zal verkocht worden via het netwerk van de sieradenontwerper. Naast dat je een bijdrage levert aan het goede doel is de collectie ook gewoon super mooi! De collectie zit vol met juweeltjes met diamanten en edelstenen. Zo val je lekker op maar toch blijf je een chique stijl uitstralen.

Tassenverkoop Pharell www.khiels.com

Veilig Britney www.j-grab.com

(Ramona van Leeuwaarde)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties