0

Amsterdam – Picture Perfect is een succesvol Nederlands kledingmerk dat in zeer korte tijd enorm is gegroeid met vestigingen in de P.C. Hooftstraat tot exclusieve winkels in Antwerpen. Hoog tijd dus om het team te versterken met een nieuwe agent/sales representive.

Picture Perfect is wordt gedragen door een zelfstandige trendy vrouw die precies weet wat ze wilt. De collectie bestaat uit hoogwaardige materialen en is altijd gebaseerd op de nieuwste mode trends. Het label is daarom op zoek naar een jonge getalenteerde vertegenwoordigster die houdt van reizen, goede contacten kan leggen en niet bang is om zomaar in een winkel te stappen en modellen te showen.

Wat houdt de functie in?
- Het verkopen van de Picture Perfect collectie in Nederland aan bestaande klanten en zorgen voor acquisitie van nieuwe klanten.
- Controle op commercialiteit van het klantenbestand in Nederland.
- Markt conform salaris bestaande uit een vast en variabel deel.
- Goede arbeidsvoorwaarden.
- Auto van de zaak.

Picture Perfect zoekt:
- Ervaring in de verkoop is een pré.
- Een aangename teamplayer die ook heel zelfstandig is.
- Commerciële en resultaatgerichte instelling.
- Proactief.
- Flexibel inzetbaar.
- Goede sociale vaardigheden, enthousiast, en een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
- Passion for fashion, modieuze en frisse uitstraling.

Om een totaalbeeld van de collectie te krijgen kun je kijken op www.pictureperfectfashion.nl. Ben jij geïnteresseerd ?Stuur dan snel je cv met pasfoto naar [email protected] ter attentie van Samira Jaafar. Dan maakt Picture Perfect ter zijner tijd een afspraak met jou.

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties