0

Amsterdam – Wij durven te wedden dat je geen moeite hebt met geld uit te geven. Sterker nog, je vindt het heerlijk om je pinpas in het apparaat te stoppen als je er een mooi kledingstuk voor terugkrijgt. Helaas schiet het sparen er dan vaak bij in. En niet alleen bij jou, maar bij ons ook. Voor dames zo als wij met een gat in de hand is er nu een oplossing gevonden om te sparen.

ABN Amro introduceert pinsparen. Elke keer dat jij een bedrag uitgeeft met jouw ABN Amro pinpas, wordt er 1 %, 5 % of 10 % van gespaard. Dit bedrag wordt automatisch overgeschreven naar je spaarrekening. Het percentage bepaal je zelf en het geld wordt alleen overgeschreven als je het ook daadwerkelijk op je rekening hebt staan. Rood staan door sparen is dus gelukkig geen optie. Daarnaast kun je ook een maximaal bedrag instellen dat je per dag wil sparen zodat je niet ineens voor schut staat bij het afrekenen omdat je geen saldo hebt.

Wij zijn echt helemaal enthousiast over deze uitvinding. Zonder dat je het echt voelt in je portemonnee, komt dat ene item op je wishlist stapje voor stapje dichterbij (Chanel 2.55 *zwijmel). Wil je meer informatie over het ABN Amro pinsparen? Klik hier voor meer informatie of om meteen het pinsparen te activeren.

 www.abnamro.nl

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties