0

Amsterdam – Naarmate je ouder wordt, ontstaan er steeds meer oneffenheden in het gezicht. Door roodheid, pigmentvlekjes en andere imperfecties wordt je huid doffer en minder stralend. Dit zorgt ervoor dat je huid ouder kan lijken dan dat het in werkelijkheid is!

Vraag hier een gratis sample aan!

Het schijnt dat je niet vroeg genoeg kunt beginnen met het beschermen van je huid tegen het verouderen. Een gezond leefpatroon is hierbij belangrijk, maar een goede crème is natuurlijk ook een must om je huid in topconditie te houden.

Maar wat is een goede crème? Op de redactie zijn we dol op de nieuwste lijn van L’Oréal Paris genaamd Youth Code Luminizer, die bestaat uit een dagcrème en een serum, voor de vrouw vanaf 25 jaar. Ondersteund door meer dan 10 jaar kennis op het gebied van genwetenschap heeft L’Oréal Paris een nieuwe uitvinding gedaan: de LumiGEN™ technologie. De sterk geconcentreerde formule van het Youth Code Serum Luminizer is verrijkt met de LumiGEN™ technologie voor een extra effectieve, diepwerkend effect, zowel laag voor laag als aan de oppervlakte van de opperhuid.

Het serum bevat daarnaast ook de Andersen Liquid formule, die de huid direct van een nieuwe lichtbron voorziet: een iriserende textuur met metallic glansdeeltjes die het licht nog mooier reflecteren. Vraag nu een gratis sample van het Serum aan via de Facebook pagina van L’Oréal Paris.

Het resultaat? Een egale huid die straalt van gezondheid! Youth Code Luminizer is verkrijgbaar in een dagcrème (€ 19,99) en een serum (€ 23,99). Het voordeel van een serum is dat het geconcentreerder is dan een crème waardoor je er minder van nodig hebt en dat het meteen in de huid opgenomen wordt.

Na 12 weken Youth Code Luminizer gebruikt te hebben is je huid 15,1 procent meer stralend

Na 12 weken gebruik van Youth Code Luminizer is je huid 11,5 procent meer gelijkmatig

www.loreal-paris.nl

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties