0

Amsterdam – Of we het willen geloven of niet, de winter zit er toch echt aan te komen. Stiekem vinden we dat helemaal niet erg, omdat het ook betekent dat we onze mooie winterjassen weer tevoorschijn mogen toveren.

Goed nieuws voor iedereen die nog op zoek is naar een goede winterjas, want de webshop Fashionmusthaves.nl heeft momenteel een aantal hele fijne modellen in de virtuele schappen hangen.

Deze winter kiezen we voor heerlijk warme vesten met grove breisels en mooie winterjassen van verschillende designers. Favoriet bij Fashionmusthaves.nl is de Cape Chenapau taupe van Paul & Joe Sister (winkelwaarde € 429). Deze super cape is verkrijgbaar in dé kleur voor dit najaar, namelijk taupe. Bovendien hoef je het nooit meer koud te hebben, terwijl je er tegelijkertijd gewoon heel modieus bijloopt. Nog meer fijn nieuws: je items heb je de volgende dag al in huis en de verzendkosten zijn ook nog eens gratis!

Paul & Joe Sister via Fashionmusthaves - Cape Chenapau taupe

Paul & Joe Sister via Fashionmusthaves - Cape Chenapau taupe achterzijde

Ook is deze winter de collectie van Fashionmusthaves.nl uitgebreid met 2nd DAY (by DAY Birger et Mikkelsen). Deze collectie kenmerkt zich door urban minimalism. Dit betekent dat de look voor overdag zeer sterk is door de geweldige jeans en tops, maar ook meer uitgesproken stuks voor de avond zijn verkrijgbaar. Verder kun je naast de heblustopwekkende schoenen van L’Autre Chose nu ook de kledinglijn shoppen die zich kenmerkt door vrouwelijk zijde in mooie kleuren en zakelijke look met een Italiaanse snit.

Fijne items shoppen in de trend van het najaar

Een van onze favoriete looks!

Een andere favo look, heel fijn voor het najaar.

Eigenlijk kun pas begrijpen waarom wij zo enthousiast zijn als je een kijkje neemt op de site, dus aarzel niet langer en surf naar een online shop paradijs!

www.fashionmusthaves.nl

(Anna Nikbakht Nooshin)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties