0

NEW ADVERTORIAL: Win VIP kaarten voor het Milner Beach Volleybal Amsterdam – Zon, zee, strand en een beetje afleiding, een ideale combinatie! Voor dat alles kan gezorgd worden! Het beachvolleybal seizoen is weer in volle gang en dat betekend dat er weer spannende wedstrijden aankomen. Milner heeft dit jaar heel wat leuke acties opgezet rondom dit beach volleybal seizoen! Je kan VIP kaarten winnen voor de finale van de Milner Open in het The Hague Beach stadium!

NEW ADVERTORIAL: Win VIP kaarten voor het Milner Beach Volleybal

Wil je liever zelf spelen dan kijken? Spaar dan 5 actiecodes die achterop Milner producten staan, vul de code in op de website en haal een gratis beach volleybal op bij Perry Sport! Deze geldt ook voor 10% korting op het assortiment van Perry!

Er zijn deze maand een hoop leuke wedstrijden te zien op het strand van Scheveningen. De beste 32 teams van de afgelopen maanden hebben namelijk nog een aantal wedstrijden in de planning staan! Neem een kijkje en geniet van de zon, zee, strand en de wedstrijden, wie weet zit jij wel op de VIP afdeling of speel je met je eigen bal!

Kijk hier voor meer informatie! www.gettheball.nl

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties