0

Amsterdam – Het voorjaar is nu echt begonnen. Hierbij hoort een nieuwe garderobe, maar ook een mooi haarkleurtje die je kunt matchen met je nieuwe kledingstukken. Normaal kun je dit het beste laten doen bij de kapper, maar dit hoeft gelukkig niet langer meer. Ook thuis kun jij het resultaat krijgen wat een professional met jouw haar bereikt, dankzij John Frieda Precision Foam Colour.

John Frieda geeft nu 2000 gratis verpakkingen weg van hun Precision Foam Colour. Het enige wat jij hoeft te doen om kans te maken op deze prijs is hier aangeven door wie jij het liefst de haarkleuring bezorgd ziet worden. Een prins op het witte paard? Een singer-songwriter? Of een John Frieda Hair Expert?

Precision Foam Colour is de eerste permanente haarkleuring die dankzij foamtechnologie thuis een salon-kwaliteit haarkleuring geeft. Je kunt kiezen uit twintig verschillende kleuringen waarmee je gemakkelijk en snel een natuurlijk-uitziend resultaat behaald.

Het enige wat je hoeft te doen voor een perfect egaal kleurresultaat, is de foam door je haar te masseren als een shampoo. Bij gewone haarkleuring zijn er wel eens druppels of vlekken, maar met John Frieda Precision Foam Colour heb je daar geen last van. De foam masseer je in je haar als een shampoo, na 20 minuten heb je een prachtig kleurresultaat en na 30 minuten zijn alle grijze haren gedekt.

De actie loopt van 14 mei tot en met 10 juni 2012. Klik hier om mee te doen!

www.salonkleuringthuis.nl

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties