0

Amsterdam – Wie is er nou niet gek op shoppen? En hoe leuk is het dan om niks voor al die heerlijke aankopen te hoeven betalen? Klinkt natuurlijk te mooi om waar te zijn, maar bij V&D is niets minder waar! Je kunt nu namelijk één minuut gratis shoppen bij V&D!

Het is bijna Prijzencircus bij V&D. En dat betekent dat het op 22 september barst los barst met vele topmerken voor stuntprijzen, zoals Mango, Desigual, Cars en Sapph. Reserveer nu al op vd.nl! Shop als eerste de beste aanbiedingen uit deze folder en laat ze gemakkelijk thuisbezorgen of haal je bestelling gratis op in favoriete V&D vestiging. Wij zouden zeggen: Shop till you drop!

Shop till you drop! Hoe leuk is dat?

En als je het uitje dan helemaal goedkoop wilt maken, speel je de online game ‘Shop till you drop’ en win je één minuut gratis winkelen. Stap op de roltrap en shop je suf. Maar pas op voor wiebelende tasjes en brekende hakken. Haal je de bovenste etage, dan maak jij kans op één van de leuke prijzen of zelfs één minuut gratis shoppen! Er zijn ontzettend veel leuke aanbiedingen, dus zorg dat je de site goed in de gaten houdt en ook de folder bekijkt!

Ga jij meedoen aan de online game?

Ga jij gratis shoppen? Wij wel!

www.vd.nl

(Anna Nikbakht Nooshin)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties