0

Amsterdam – Parijs is voor de fashionista’s onder ons een bekend shopwalhalla. Daarnaast is deze  modestad niet alleen leuk om te winkelen, maar ook erg geschikt voor een glamorous fotoshoot. Alleen hoe scoor je zo’n klus in een stad waar je niemand kent? Peugeot helpt je een handje.

Peugeot lanceert namelijk een nieuwe auto, de Peugeot 308. En bij de lancering van een nieuw wagentje hoort natuurlijk een promo. Via de online casting op de website maak je kans op een fotoshoot in Parijs! Alsof dit nog niet genoeg is: Xavier Lambours – een fotograaf die al veel celebs op de foto zette – staat achter de camera. Xavier werkte ooit samen met Louis Vuitton en laat op een unieke manier het karakter van de modellen in de kiekjes doorschemeren.

Doe jij mee?

Strike a pose, upload de foto en noem drie woorden die op jou van toepassing zijn. Pak hierna de telefoon en bel al je vriendinnen om via de site of via Facebook op jou foto te stemmen. De foto met de meeste stemmen is namelijk de winnaar van de fotoshoot in Paris. Wie wilt dat nou niet?

www.308character.peugeot.nl

(Manouk de Boer)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties