0

Amsterdam – Citroën lanceert de tweede editie van de Citroën Créative Awards. Jullie kunnen nu meedoen aan verschillende contests, zoals de Video Contest, de Style Contest en de Idea Contest. Waarom je mee moet doen? Je wint cash 3000 euro! Daar kun je natuurlijk zelf een mooie auto voor kopen. Maar je kunt jezelf ook helemaal in het nieuw steken! Wat je precies moet doen om te winnen?

Ga naar www.citroencreativeawards.com en kies één van deze challenges:

De Idea Contest
Deze challenge is bedoeld om je idee te geven om het verblijf in jouw auto te veraangenamen. Dat kun dus van alles zijn, zolang het maar technisch kan. Kan jij een speciale tool verzinnen waardoor je met sky high heels fijn auto kunt rijden? Dit is je kans!

De Video Contest
Kun jij super stylishe video’s in elkaar zetten? Maak dan een creatieve video van 30 a 90 seconden, waarin je laat zien dat de Citroën DS5 het woord ‘luxe’ naar een hoger level tilt. Win je? Dan wordt jouw filmpje op evenementen van Citroën in 2012 getoond!

De Style Contest
Hierbij gaat het allemaal om fashion! Kun jij een outfit ontwerpen die perfect bij de Citroën DS3 Ultra Prestige past? Dan is dit een uitdaging! Ontwerp een dames- of herenoutfit in de stijl van deze auto. De DS3 Ultra Prestige is voorzien van luxe lichtmetalen wielen, lederen en geschakelde Club bekleding en een dashboard dat met wit leer bekleed is!

Win je niet de eerste prijs van € 3000,-? Niet getreurd! Wanneer je tweede wordt, krijg je € 2000,- en als je de derde plaats krijgt, ontvang je € 1000,-.

Meedoen? Kijk hier!

www.citroencreativeawards.com

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties