0

Amsterdam – Nu is er Wella Pro Series, zodat jij er ook tussen je kappersbeurten goed voor je haar kan zorgen. We hebben niet altijd geld om de haarproducten te kopen die je kapper gebruikt. Kappersmerk Wella maakt daar een einde aan met hun haarverzorgingslijn: Wella Pro Series.

Dit geheimpje kunnen we jullie niet onthouden. Wij zijn helemaal fan van de Wella Pro Series lijn. De parfums en conditioners zijn lekker betaalbaar en gewoon in de supermarkt of drogisterij om de hoek te koop. De professionals van Wella maken onderscheid tussen vier haartypes. De varianten Shine, Repair, Colour en Volume lossen jouw specifieke haarprobleem op.

Je krijgt waar voor je geld, een fles kost €4,99 voor 500 ml, dus ze gaan lekker lang mee. I Love Beauty News testte de producten al eerder voor je uit. Wij testten de REPAIR lijn uit en waren helemaal enthousiast over het resultaat.

TIP:
Maar er is meer! Je hebt namelijk nog een maand de tijd om mee te doen met de Create your Wella-look contest. Win samen met een vriendin een haar- & make-up make-over bij de Wella Salon in Amsterdam. Of kijk op de website van Wella voor filmpjes met tips en tricks van de professionals.

www.wellaproseriesacademy.nl

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties