0

Amsterdam – Een tijdje geleden kon je bij ons al het een en ander lezen over Suus de Winkel. We waren toen al enthousiast en dat is steeds meer het geval! Weten waarom?

Omdat de winkel niet alleen collecties verkoopt die nergens anders te vinden zijn, maar het ook belangrijk vindt om een paar keer per jaar iets bijzonders te organiseren. En daar houden wij nou van!

Zo organiseerde Suus de Winkel in september voor de tweede keer haar nieuwe najaarscollectie door middel van een Levende Etalage én een mini modeshow! Hoe leuk is dat? Wij kunnen niet bedenken wat leuker is dan een fijne dag beleven met een show, mooie kleding en lekkere hapjes. Benieuwd hoe het er toen aan toeging? Kijk dan hier!

Levende etalages, hoe leuk!

En er wordt niet alleen aan ons fashionista’s, maar ook aan alle mode-mama’s gedacht, en dat in combinatie met het goede doel. Tijdens moederdag besloten Suus de Winkel en een vaste klant de handen ineen te slaan en mee te lopen met de Marikenloop om zoveel mogelijk geld voor Pink Ribbon op te halen. Suus de Winkel nam de sponsoring op zich door in de aanloop naar moederdag alle roze artikelen te labelen, waarvan 20% van de aankoopprijs naar Pink Ribbon ging. Weten hoe dat ging? Kijk dan hier!

Winkelen en goede doelen combineren! Daar houden we van!

Neem jij een kijkje bij Suus de Winkel?

Kortom, wij houden van winkels die goede doelen combineren met shoppen! Neem snel een kijkje op de site!

www.suusdewinkel.com

(Tekst: Anna Nikbakht Nooshin)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties