0

Amsterdam – Wat is er nou leuker dan met vriendinnen geheimen te delen? Nu kan het ook op een veilige manier online via de Chilly iBox! Als jij je nu daarvoor aanmeldt dan kun je daar niet alleen gebruik van maken, maar dan krijg je ook meteen een sample van Chilly! Daarnaast maak je kans op een gratis lingeriesetje.

Nog nooit van Chilly gehoord? Het merk maakt verschillende producten voor de dagelijkse uitwendige verzorging van je intieme zone. Want ook daar wil jij je natuurlijk fris en schoon voelen!

Chilly heeft verschillende soorten wasemulsies en intiemtissues. De Chilly wasemulsie is voor uitwendig gebruik tijdens het douchen, op je hand of met een washandje. Als je onderweg bent, dan gebruik je de Chilly intiemtissues. Dit zijn twaalf handige verfrissingsdoekjes voor in je tas.

De wasemulsies en intiemtissues zijn beschikbaar in verschillende varianten. Chilly gel zorgt voor een langdurige en natuurlijke frisheid. Chilly delicate heeft een verzachtende werking en is geschikt voor vrouwen waarbij de huid en vaginale slijmvliezen gevoelig zijn. Chilly protect heeft een antibacteriële werking en biedt hierdoor dus extra bescherming in een omgeving waar meer bacteriën zijn, zoals in het zwembad of op het strand.

Chilly is te koop in de meeste Nederlandse drogisterijen. De wasemulsies kosten € 4,99 voor 250 ml en de tissues € 2,89 per verpakking van twaalf stuks. Ga naar de Facebook-pagina van Chilly om meer informatie te krijgen over hoe jij je kunt aanmelden voor de iBox, het gratis sample opgestuurd krijgt en kans maakt op het lingeriesetje!

Afgelopen weekend had ik een meidenavond met dertien vriendinnen. Het perfecte moment om Chilly even uit te testen! Ik had de Chilly Gel intieme wasemulsie een prominente plek in de badkamer gegeven. Een deel van mijn vriendinnen ging voor het uitgaan nog even onder de douche om fris op stap te gaan. Ook de day-after werd er natuurlijk flink gebadderd. Hieronder wat reacties!

“Een fijn product, handig en hygienisch in gebruik door het pompje.”

“Ik ging douchen en voelde me daarna dankzij Chilly gelijk goed schoon in mijn ‘intieme zone’.”

“Aan het einde van de dag voel ik me soms niet zo fris. Maar voor het stappen heb ik even gedoucht met Chilly en hierdoor ben ik goed voorbereid op een leuke avond!”

“Ik ben meestal niet van wasgel op die plekjes omdat ik bang ben dat het gaat irriteren. Nu heb ik het risico genomen en Chilly heeft me bewezen dat ik nergens bang voor hoef te zijn! Ik ga het zeker ook zelf kopen.”

Het plekje dat Chilly kreeg in mijn badkamer!

www.chilly.nl

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties