0

Amsterdam –  Een foundation vinden die bij je huidskleur past is één ding, maar een foundation vinden die het beste voor jouw huidtype werkt is heel wat anders.

Gelukkig kunnen we altijd vertrouwen op een van de grootste cosmeticabedrijven van nu: Clinique. Ze zijn immers gespecialiseerd op het gebied van huidverzorging!  Zo hebben ze het meest complete assortiment als het aankomt op foundations: van vloeibaar, poeder, crème en ook crème-tot-poeder formules in talrijke tinten. Daarnaast  zorgt Clinique ervoor dat ze de diverse behoeftes en specifieke voorkeuren van hun klanten, van over de hele wereld, altijd tegemoet komen.

In kort, voor elk huidtype kan Clinique een foundation op maat bieden. Dit delen ze graag met al hun klanten doormiddel van hun interactieve Foundation Focus Campagne. Deze is te vinden op de speciale Foundation-tab op de Clinique Facebook pagina, op die manier kan iedereen te weten komen welke foundation het meest geschikt is voor zijn of haar huid.

Bovendien kan je nadat je hebt uitgevonden welke foundation het beste bij jou huid past, deze ook daadwerkelijk winnen. Zo geeft Clinique gedurende de campagne wel tien custom-made foundations weg!

Het enige wat je hoeft te doen is je er voor aanmelden op Facebook

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

www.clinique.nl

www.facebook.nl

(Tekst: Charisse Stoffels)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties