0

Amsterdam – Zin in een vakantie? Laat je door transavia voor een voordelige prijs vliegen naar zomerbestemmingen binnen Europa en landen rond de Middellandse zee. Wat denk je van Ibiza? Het eiland is het decor van de nieuwe film ‘Verliefd op Ibiza’ van Johan Nijenhuis, die eerder al de kaskrakers Costa! en Volle Maan maakte.

Dinsdag werden de hoofdrolspelers van de film bekend gemaakt bij de hippe club Blue Marlin. Alle acteurs en een select groepje journalisten werden door transavia gevlogen naar het party-eiland. Dat transavia de film officieel sponsort is eigenlijk niet meer dan logisch. transavia vliegt naar zonnige oorden, waar je niet alleen met vrienden kunt genieten maar ook heerlijk verliefd op elkaar kunt zijn.

Regisseur Johan Nijenhuis vertelt: “Ibiza is een eiland waar iedereen zichzelf kan zijn, ongeacht je leeftijd. 30-ers willen 20-ers zijn, 20-ers lijken 30 en 50 is het nieuwe 40. Ik wilde de losbolligheid van het eiland naar voren brengen in de film. Het is een film met veel hoofdrollen en waar verschillende verhaallijnen elkaar uiteindelijk tegenkomen”

De film heeft een sterrencast die onder andere bestaat uit Jan Kooijman, Kim Feenstra, Willeke van Ammelrooy, Kimberly Klaver, Gigi Ravelli, Marly van der Velden, Sanne Vogel, Rick Engelkes, David Lucieer, Jim Bakkum, Simone Kleinsma en Lone van Roosendaal. Jan Kooijman en Kim Feenstra spelen een verliefd voetbalstel die een huis op Ibiza hebben gekocht. Kim mag dus helemaal losgaan als verwende voetbalvrouw, want ook die houden van Ibiza. Beiden zijn ze voor het eerst op het witte doek te zien.

Gigi Raveli, Mary van der Velden en Sanne Vogel spelen drie halfzusjes. Ieder heeft een andere moeder, maar dezelfde vader. Gigi over haar rol: “In de film bitch ik mijn halfzusje, gespeeld door Marly, best vaak af, maar in het echt vinden we elkaar heel aardig hoor!” De vader van de meisjes is Rick Engelkes. Hij kan zich prima vinden in de rol van oude vergane popster van 55 die niet volwassen wil worden.

Jim Bakkum speelt een dj die het samen met zijn twee vrienden wil maken op het eiland, maar eigenlijk stiekem niet weet of het clubleven wel wat voor hem is. Natuurlijk komt er een wending in dit verhaal, want hij ontmoet een speciaal iemand wat nogal shockerend is voor hem. De actrices Simone Kleinsma en Lone van Roosendaal spelen in ‘Verliefd op Ibiza’ twee vriendinnen. Lone’s personages wil op Ibiza graag de frustratie van zich ‘afneuken’ met jongere mannen.

Oftewel: ‘Verliefd op Ibiza’ is een feelgoed film over Ibiza die je echt moet gaan zien, alleen al om in vakantiesferen te komen en de fantastische sterrencast.

Wil jij ook naar Ibiza? transavia vliegt naar het eiland vanaf Amsterdam en Eindhoven, maar ook vanaf Rotterdam zijn genoeg leuke bestemmingen te boeken. Ga voor meer informatie over de film en transavia naar hun Facebook-pagina!

www.facebook.com/transavia

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties