0

Amsterdam – Alle vrouwen opgelet! Hebben jullie ook last van vervelende haartjes, prikkelende stoppels en tijdrovende rituelen? Dan is de oplossing niet ver meer te zoeken. Veet komt namelijk met de EasyWax Electrische roller, een innovatieve wasverwarmer met een roll-on applicatie waarmee je thuis kunt ontharen en waarmee je top resultaten zult boeken, het is haast alsof je bij de salon bent geweest.

De was van Veet EasyWax heeft dezelfde samenstelling als die gebruikt wordt door vele schoonheidsinstituten en werkt al vanaf de eerste keer doeltreffend op haartjes vanaf 2mm. Het fijne van dit product is dat het geschikt is voor elk huidtype en zelfs ook voor de gevoelige huid. Een zijdezacht resultaat tot 4 weken lang, ideaal voor op vakantie of gewoon omdat je tijd over wilt houden voor andere dingen.

Wees er nu snel bij! Want bij Kruidvat krijg je nu exclusief 25% korting bij je aankoop dat is alvast mooi mee genomen! Vertel dit goede nieuws aan al je vriendinnen en vergeet je moeder niet en ga snel naar Kruidvat om dit product uit te proberen jullie zullen vast geen spijt krijgen. Best handig toch met de lente in aantocht? ;-)

www.veet.nl

(Tekst: Melanie Karolewski)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties