0

Amsterdam – De zomervakantie zit er weer aan te komen en veel mensen hebben dan een bijbaan. Of dat nou een baan op een kantoor is, in de horeca of in een winkel, de vakantiebaan moet wel goed geregeld zijn.

Nu is er een onwijs leuke manier waarop iedereen kan controleren of zijn of haar vakantiebaan lekker geregeld is. Doormiddel van het uploaden van je eigen foto en het beantwoorden van verschillende vragen, kun je erachter komen of jij je vakantiewerk lekker geregeld hebt. Eerst kun je op de pagina van Lekker Geregeld vragen beantwoorden en vervolgens ontvang je een ansichtkaart. Deze ansichtkaart is in de setting van één van de vier meest beoefende vakantiebaantjes. Welke setting dat bij jou is, hangt af van de antwoorden die jij geeft. Als uit jouw antwoorden blijkt dat alles lekker geregeld is, krijg je een ansichtkaart waarop jij bent afgebeeld in het ‘ideale plaatje’, bijvoorbeeld met mooie jongens en meiden om je heen. Als blijkt dat het toch niet zo lekker geregeld is bij jouw vakantiebaan, dan krijg je een ansichtkaart met het angstbeeld erop. Hierbij moet je denken aan bijvoorbeeld een stapel vuile vaat waar je onder bedolven bent.

Om hieraan mee te doen moet je eerst een foto van jezelf uploaden, of met een webcam maken. Deze foto wordt namelijk gebruikt voor de ansichtkaart. Ook komt deze op jouw wall te staan zodat je vrienden dat kunnen zien. Op deze manier ding je automatisch mee naar de weekprijs, wat voor jongens een hippe headphone is en voor meisjes bestaat uit een gaaf armbandje. Verder maakt iedereen die meedoet kans op een grote prijs, waar zijn of haar collega’s van de vakantiebaan van kunnen meegenieten!

Een super leuke actie en ook nog eens onwijs handig! Heb jij alles lekker geregeld? Doe mee en win!

Klik op de foto om het filmpje te bekijken

www.facebook.com/zomercampagne

(Tekst: Kimberly van Stokrom)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties