0

Amsterdam – We hebben een ontzettend leuk merk ontdekt: 3words. Niet alleen de producten zijn onwijs mooi, ook de gedachte achter het merk spreekt ons aan. 3words staat namelijk voor de drie woorden die iedereen wel heeft en belangrijk vindt in haar leven.

Bij 3words kun je niet alleen waanzinnige armbanden kopen, maar ook T-shirts. Uiteraard hebben alle producten een connectie met het concept 3words. De armbanden zijn met de hand gemaakt van stenen die handgeslepen uit India komen. Daaraan hangt een zilveren bedel met drie woorden. Dat kunnen bijvoorbeeld de woorden Live, Laugh, Love zijn, maar ook Peace, Loyalty, Trust.

De T-shirts hebben natuurlijk ook drie woorden. Maar niet alleen de ontwerpen met de woorden zijn belangrijk, de kwaliteit is enorm mooi doordat er gebruik gemaakt wordt van zeer fijn katoen.

En zoek je nog een leuk sinterklaas- of kerstcadeau? Vanaf vandaag zijn de Christmas Edition shirts in de shop te koop! De T-shirts zijn grijs met zilveren print en je kunt kiezen uit korte of lange mouwen.

Met een bestelling bij 3words doe je ook nog iets goeds voor deze wereld; van iedere bestelling gaat er één euro naar Stichting Free A Child.

www.3words.nl

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties