0

Amsterdam – Ben jij het type dat ’s ochtends alles behalve stralend je bed uitkomt? Nou zonnestraaltje, dan hebben wij iets voor je dat daar verandering in kan brengen.

Als je nou te laat naar bed bent gegaan omdat je niet kon beslissen wat je de volgende dag aan zou doen, is het natuurlijk alleen maar logisch dat je ietwat humeurig je bed uitstapt. Maar gelukkig is er voor alle fashionista’s met een ochtendhumeurtje de Philips Wake-Up Light.

Philips daagde 199 mensen met een ochtendhumeur, weinig energie en die moeite hebben met opstaan, om te veranderen in ‘ochtendmensen’. Het experiment werd via Facebook gehouden, geïnteresseerden konden niet alleen zichzelf opgeven, maar ook familie en vrienden. Hoe grappig? Met de speciale Wake-app voor op de iPhone kregen ze een klein voorproefje van het apparaat. Deze app testte de alertheid en het humeur in de ochtend door middel van allerlei mini-games.

Uit het resultaat is gebleken dat 91% van de deelnemers ‘s ochtends alerter en positiever wakker werd en de dag met frisse moed begon. 98% van de deelnemers verklaarde dat ze de Philips Wake-up Light liever bleven gebruiken dan hun vorige wekmethode. Wie wil er nou niet heerlijk wakker worden? Er is niets ergers dan een ochtendhumeur hebben.

Niets belangrijkers dan de dag stralend beginnen!

www.philips.nl

(Tekst: Charisse Stoffels)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties