0

Amsterdam – Iedereen heeft wel zijn of haar favoriete plekje. Bekende Nederlanders delen nu hun lievelingsplekje met ons in de hoop dat hun plekje “het mooiste van Nederland” wordt. Om deze plek vast te leggen gaan BN’ers zoals Leontine Borsato en Piet Paulusma de strijd aan om hun favoriete plek te vertegenwoordigen.

Ook jij kunt meebeslissen over het mooiste en meest schone stukje grond van ons land. Misschien staat jou favoriet er ook wel bij. Naast dat het erg leuk is om te stemmen kun je ook prijzen winnen die niet mis zijn. Per battle waarop je stemt maak je kans op een iPod touch 32 GB. Als je stemt op de uiteindelijke winnaar maak je daarnaast kans op een heuse iPad 2.

Wie is jou favoriet?

Niet alleen jij kunt in de prijzen vallen. Met je stem maak je ook een BN’er blij. De winnaar krijgt een speciale award en de winnende gemeente een onderscheiding voor de Mooiste plek van Nederland. Op dit moment staat Gallyon van Vessem met het Vondelpark aan kop. Wil jij dit veranderen, of juist beamen? Surf naar de website en breng je stem uit.

www.battle.nederlandschoon.nl

(Manouk de Boer)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties