0

Amsterdam – Welke ware fashionista is nou niet gek op Frankrijk? Als jij ook zo dol bent op het Franse gevoel, de mode en vooral het eten, dan hebben wij goed nieuws voor je! Met Dr. Oetker kun je nu namelijk sparen voor gratis Franse Sfeermakers!

Hoe het werkt? De Dr. Oetker Bistro baguette is het Franse tussendoortje dat je waarschijnlijk goed kent van het merk! Het staat bekend om zijn knapperige baguettes, rijk belegd met verse ingrediënten. De baguettes zijn verkrijgbaar in twee formaten. Een Bistro Baguette variant die zich uitstekend leent voor een kleine warme maaltijd of lunch. En de nieuwe Bistro Mini Baguettes, ideaal om uit te delen.

Sparen voor fijne goodies, altijd leuk!

Heel handig natuurlijk voor als je na een hele dag druk werken even een snel tussendoortje wil! En het goede nieuws? Met Bistro Baguette van Dr. Oetker kun je nu sparen voor verschillende leuke Franse sfeermakers. Iedere actieverpakking van Bistro Baguette is nu 1 spaarpunt waard. Met deze spaarpunten kun je zonder enige bijbetaling sparen voor een Bistro eetplank (4 spaarpunten), een Bistro messenset (8 spaarpunten) of een Bistroset (12 spaarpunten). De actieverpakkingen zijn te herkennen aan het lichtblauw actiepanel rechtsonder op de voorzijde van de Dr. Oetker Bistro Baguette verpakking. De smaken Champignons, Hawaii, Bolognaise en Salami doen mee met deze spaaractie.

Klik op de afbeelding om naar de site te gaan voor meer informatie!

Ga snel naar de website van Bistro, verzamel de spaarpunten op de verpakkingen van de Bistro Baguettes en breng de echte Franse sfeer in huis met de Franse sfeermakers van Dr. Oetker. Wij zijn al flink aan het sparen! Doe je ook mee?

www.bistro.nl

(Anna Nikbakht Nooshin)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties