0

Amsterdam -  Online of offline shoppen, het maakt allemaal niet uit. Zolang we nieuwe aankopen maar in onze kast kunnen leggen, zijn wij tevreden. Smashed Lemon is een nieuw fashion en lifestyle label met de leukste kleding en accessoires voor ons, maar ook voor vriendlief en (eventuele) kids.

Wij worden helemaal blij van hun nieuwste zomercollectie. We zien jurkjes met ballonnenrokjes, jumpsuits, strapless items of harem broeken, allemaal voorzien van vrolijke prints. Leuk zijn de vele rokjes met bloemenprints, shirts met grappige opdrukjes en sexy jurkjes à la Marilyn Monroe.

Smashed Lemonshop

Smashed Lemonshop

Smashed Lemonshop

Smashed Lemonshop

Voor de mannen kun je terecht voor shirts in felle kleuren en fijne vestjes. Maar ook broeken in allerlei formaten zoals de loose fit, baggy pants maar ook de harem broek mogen de mannen dragen. Voor de kleine dames onder ons zijn schattige jurkjes te vinden in vrolijke, kleurrijke printjes. Heb je jouw musthave al gevonden? Je kunt het aanschaffen op de webshop, maar ook in de verschillende winkels in Amsterdam, Amersfoort, Almere, Utrecht en Den Haag.

www.smashed-lemonshop.com

(Ramona van Leeuwaarde)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties