0

Amsterdam – Misschien ken je het merk Photo-Label al? Zij maken superleuke sieraden met daarin foto’s van je geliefden. Ook BN’ers als Wendy van Dijk, Leontine Borsato en Anouk Smulders zijn dol op de items van Photo-Label.

De mensen achter Photo-Label zijn nu een nieuw merk begonnen, genaamd PScallme. De sprookjesachtige collectie bestaat uit sieraden en een prachtige serie tassen. Een ware lust voor het oog! PScallme gaat mee met de laatste trends, is vrouwelijk en glossy. Perfect dus om iedere outfit een upgrade mee te geven!

De collectie is, net als bij Photo-Label, van materialen gemaakt die een topkwaliteit hebben. Wat denk je van goud en edelstenen? Het verbazingwekkende is dat de items nog steeds heel erg betaalbaar zijn.

De collectie bestaat onder andere uit zilveren, gouden en roségouden armbanden, kettingen, bedels, ringen en oorbellen. Natuurlijk zijn de nieuwe sieraden met kleurrijke edelstenen van PScallme goed te combineren met die van Photo-Label! Door dat te doen creëer je een unieke eigen look.

Wij hebben ons winkelmandje in de webshop al volgegooid! Benieuwd wat erin zit? Kijk hieronder en klik op het item om het direct zelf te bestellen!

Rome Kruis Goud € 49,95

Chance Robijn € 59,95

Madrid I Goud met Bedel € 49,95

Wings Smaragd € 49,95

Wings Smaragd met andere armbanden van PScallme

www.pscallme.nl

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties