0

Amsterdam – Welke vrouw heeft er geen last van? Of je nou dun of dik bent, we hebben allemaal wel een paar putjes in onze bovenbenen of billen. Veel mensen denken dat je daar je leven lang aan vast zit.

Maar dit hoeft gelukkig niet! De shapewear van Scala werkt namelijk niet alleen corrigerend, ook je overtollige pondjes en cellulitus verdwijnen er door.

Dankzij de biokristallen die in de stof verwerkt zitten, masseert het broekje je lichaam constant. Die warmte van je lichaam wordt omgezet in infrarood. Deze stralen zorgen ervoor dat je doorbloeding verbetert en afvalstoffen in je lichaam worden afgevoerd, waardoor je niet alleen centimeters, maar ook je cellulites kwijt raakt. Al na een maand zie je het resultaat! En daar hoef je niet eens voor te dieten of extra te sporten (hoewel een goede beweging en voeding natuurlijk nooit kwaad kan!).

Scala shapewear is prima onder je normale kleding te dragen en kan onbeperkt op de hand gewassen worden. Scala shapewear is in vele modellen en kleuren te verkrijgen. Ga naar hun website scalaeurope.nl om direct te bestellen!

I Love Fashion News mag trouwens drie pakketten weggeven met een Scala afslanklegging en een hoge afslankbroek (t.w.v. € 139,95). Klik hier om naar de wedstrijdpagina te gaan!

www.scalaeurope.nl

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties