0

LumeaAmsterdam – Scheren, harsen, waxen… Je ontkomt er niet aan, denk je. FOUT! Philips begrijpt dat het niet fijn is om bij iedere zonnestraal (want zon = blote benen en blote oksels!) een flinke scheersessie onder de douche in te lassen, met snijwondjes en rode bultjes tot gevolg.

En de helden van Philips hebben ook maar al te goed begrepen dat we niet blij worden van stinkende ontharingscrèmes en pijnlijke harsstrips. Daarom is er wat nieuws! De Philips Lumea.

De Philips Lumea is een handig apparaatje dat door middel van lichtpulsen haartjes verwijdert en ook nog eens zorgt dat deze haartjes niet meer teruggroeien. Door de behandeling met de Philips Lumea te blijven herhalen, blijft je huid zacht en glad. En nog meer fijn nieuws: je hoeft de behandeling maar 1x in de twee tot vier weken te herhalen! Na twee Lumea-beurten is de haargroei al aanzienlijk verminderd, na zo’n vier keer gebruik te maken van de Philips Lumea zijn de resultaten perfect.

Het apparaatje kost € 499. Veel? Jep, maar reken even uit wat je per maand kwijt bent aan scheermesjes, en dat dan x een lifetime. Onze Annic is al fan, zie hier haar review van de Philips Lumea.

De Philips Lumea

www.philipslumea.com

(Nina de Bruijn)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties