0

Amsterdam – Lekker ruiken en kans maken op een gratis weekendje Stockholm voor twee personen? Yes please! Met de nieuwe geur Esprit Urban Nature maak je namelijk kans op een geheel verzorgd weekend naar Stockholm.

De nieuwe geur van Esprit wil je het Urban gevoel geven en laat Stockholm nou zijn uitgeroepen tot meest Urban Nature stad van Europa. Zo’n kans kan je gewoon niet laten liggen, schrijf je daarom direct in op espriturbannature.nl! Naast een geheel verzorgde trip naar Stockholm maak je ook kans om een van de Esprit Urban Nature geurpakketten te winnen.

Esprit’s nieuwe geurtje is geïnspireerd op het stadsleven en heeft tegelijkertijd een natuurlijk tintje. Het is een frisse sensuele geur die zowel geschikt is voor hem als voor haar. Het enige wat je hoeft te doen, is een foto uploaden van je meest Urban Moment. Omschrijf dit Urban Nature moment en zorg ervoor dat zo veel mogelijk mensen op jouw foto stemmen. Hoe meer stemmen je verzamelt, des te meer maak je kans op een geheel verzorgde trip  naar Stockholm of een van de vele Esprit Urban Nature geurpakketten.

Op naar Stockholm met Esprit!

www.espritubannature.nl

(Tekst: Charisse Stoffels)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties