0

Amsterdam – Ben jij ook altijd op zoek naar de leukste items om in je kast te hebben? Vind je het daarnaast belangrijk dat deze beschikken over nét dat beetje extra pit? Dan mag je de nieuwe collectie van de Dames van Gijzel absoluut niet missen!

Mieke en Nanja van Gijzel zijn de trotse eigenaars van het merk Dames van Gijzel. Het leukste vinden wij dat Mieke en Nanja moeder en dochter zijn, en het is voor het eerst dat zij de handen ineen hebben geslagen om een vernieuwende collectie uit te brengen. De dames weten als geen ander hoe de moderne vrouw stijlvol voor de dag kan komen en onlangs openden zij hun webshop door middel van een knallende modeshow!

Campagne van Dames van Gijzel

Bij de Dames van Gijzel draait het vooral om creativiteit. Je kunt namelijk op heel leuke manieren spelen met je kleding om zo vrouwelijk maar toch draagbaar voor de dag te komen. Het fijne nieuws voor ons is dat tijdens het ontwerpen de vrouw centraal staat bij Dames van Gijzel. Zo wordt altijd rekening gehouden met je figuur en niet te vergeten natuurlijk de comfort van de items. Daarnaast kun je op de nieuwe webshop alle items shoppen voor hele fijne prijzen, dus daardoor wordt winkelen dubbel zo leuk!

Neem jij snel een kijkje?

Vergeet ook niet om de Facebook pagina van Dames van Gijzel in de gaten te houden, bij 500 likes verloten zij namelijk een super leuk DVG-shirt! Ga jij een kijkje nemen? Neem ook een kijkje op de website die vandaag live is gegaan!

www.damesvangijzel.nl
www.facebook.nl/dedamesvangijzel

(Anna Nikbakht Nooshin)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties