0

NEW ADVERTORIAL: Multifunctionele webshop!Amsterdam – Sta je ook wel eens voor de kast met vraagtekens boven je hoofd ‘wat moet ik aan?’ In je achterhoofd denk je ‘dat jurkje had ik vorige week ook al aan, wat nu?!’ Voor elk uitje een nieuwe jurk kopen is een beetje overdreven. SundayMonday.nl biedt de oplossing: multifunctionele musthaves!

12 dresses in 1

12 dresses in 1

Eerder schreven wij al over de ’12 dresses in 1′ waar we helemaal fan van zijn. Maar deze webshop heeft veel meer voor ons in petto, zoals de ‘CreatiV Dress’. Deze kan je op 6 verschillende manieren dragen, zo heb je altijd een andere jurk en hoef je nooit hetzelfde aan! Voor nog geen 50 euro heb je al zes verschillende outfits! Vind je dit jurkje nou net niks, wees niet gevreesd want Sunday Monday heeft nog veel meer: van jurkjes tot vestjes en van rokjes tot avondjurken!

NEW ADVERTORIAL: Multifunctionele webshop!
Sinds kort heeft Sunday Monday DE musthave van de zomer in de collectie, de jumpsuit! Geloof het of niet, ook deze jumpsuit is op minimaal 12 manieren te dragen en dat voor maar 89,95 euro! Goed zaken doen, toch?

NEW ADVERTORIAL: Multifunctionele webshop!

Speciaal voor de lezeressen van I Love Fashion News hebben we nog beter nieuws! Met de code ‘Ilove’ krijg je 15% korting en een liptreatment bij een bestelling. Sunday Monday zorgt wel voor de lezeressen van I Love Fashion News!

NEW ADVERTORIAL: Multifunctionele webshop!

Waar wacht je nog op? Ga snel naar de webshop!

www.sundaymonday.nl

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties