0Amsterdam – De Martini Royale casting werd bij ons al eerder genoemd, maar deze is nu voor alle Nederlandse vrouwen ook geopend! Dit betekent dat jij nu het nieuwe gezicht van Martini Royale kunt worden. En daar komen een hoop prijzen bij kijken!

Degene die uiteindelijk wint, zal in de nieuwe reclame van Martini in 2013 schitteren, 12 paar Louboutin’s, 12 designer outfits via Net-a-porter en maar liefst 150,000 euro winnen! Dat is een jaar lang elke maand een paar rood gezoolde schoenen en een gewilde designer outfit! Wie wil dat nou niet?

Tijdens de castings gaat Martini op zoek naar de vrouw die de slogan van Martini Royale uitstraalt, namelijk “Luck is an attitude“. Deze vrouw is iemand die elke kans die zich voordoet met beide handen aangrijpt, in plaats van aan afwachtend type is. De jury die beslist welke vrouw hier perfect bij past, bestaat onder andere uit Christian Louboutin himself.  Louboutin werd gekozen om zijn status in de modewereld en aangezien zijn motto “Why not?” aansluit bij die van Martini. Louboutin is de voorzitter van de jury, die verder nog bestaat uit de Global Brand Director van Martini Arnaud Meysselle en de winnaar van de vorige editie, Yuri Buzzi. Hij won vorige keer ook de geldprijs en de hoofdrol in de commercial, maar de gelukkige die deze keer wint, krijgt een hoop meer!

Op 23 mei ging de Martini Royale casting al van start in Londen en zal lopen tot 9 juli. Hierna zullen in elk van de 27 deelnemende landen 25 kandidaten worden uitgenodigd voor de lokale finale. Per land wordt er één finaliste uitgekozen, die zal meedoen in de finale op Ibiza. In oktober van dit jaar zal de jury onder leiding van Louboutin bekend maken wie de winnares van deze begeerlijke prijs is!

Hoe doe je mee aan deze fantastische actie? Als jij 25 jaar of ouder bent, kun je je inschrijven via Facebook door een kort filmpje van jezelf te uploaden. In dit filmpje moet je laten zien dat jij het symbool bent van de slogan “Luck is an attitude“. Doe snel mee en wie weet ben jij straks die extreem lucky girl die al deze geweldige prijzen in de wacht sleept!

www.facebook.com/Martini

(Tekst: Kimberly van Stokrom)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties