0

NEW ADVERTORIAL: Maffe Marathon in de BijenkorfAmsterdam – Recessionista’s opgelet want de Maffe Marathon komt er aan! Tijdens dit spectaculaire shopping event in de Bijenkorf vind je de mooiste merken voor maffe prijzen. Er is voor ieder wat wils: van mode tot cosmetica en van wonen tot speelgoed en ze hebben allemaal één ding gemeen.

Alle Maffe Marathon artikelen zijn namelijk absurd laag geprijsd en iedereen kan meedoen. Ben je een shopper met een lange adem? Spaar dan voor een Cash Bonus die kan oplopen tot €180,-. Hoe vaker je komt en koopt, hoe hoger de beloning!

Dus neem je man, kinderen of vriendinnen mee om heerlijk te gaan voordeelshoppen bij de Bijenkorf. Wil je nu alvast weten wat je te wachten staat? Ga dan naar de website van de Bijenkorf. Het extra dikke Maffe Marathon-boekje, dat dit jaar nóg meer mafgeprijsde artikelen bevat, kun je namelijk nu al op de website aanvragen.

Hierin vind je een compleet overzicht van de Maffe Marathon artikelen. Het boekje is dit jaar uitgebreid met 80 extra pagina’s producten die alleen online te bekijken zijn. Ook lees je in het boekje meer over de aantrekkelijke spaaractie.

Dus kom goed voorbereid aan de start van de Maffe Marathon en vraag vandaag nog het boekje aan op www.debijenkorf.nl

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties