0

Amsterdam – Ongesteld zijn is niet prettig. Je voelt je doorgaans niet zo op je gemak als een doorsnee dag, al komt dat alleen maar door de buikkrampen die ermee gepaard gaan. Ook zul je vast rekening houden met wat je aantrekt, juist op deze dag is een broek die net een beetje in je buik snijdt niet prettig. Libresse weet hoe jij je voelt. Het merk laat zich door jou inspireren en wil jou als vrouw sterk in je schoenen laten staan. We know the feeling is dan ook hun nieuwste motto.

De inlegkruisjes van Libresse hebben trouwens ook een nieuwe toplaag gekregen. Deze voelt nog zachter aan en zorgt voor meer comfort. Je voelt je de hele dag fris en comfortabel. Om dit te vieren zijn de verpakkingen ook meteen in een nieuw jasje gestoken en kun je de doosjes makkelijker open maken. Gewoon omdat dit jouw dag net dat beetje extra prettig maakt.

Als je ongesteld bent voel jij je doorgaans anders dan normaal. Het ene moment heb je honger, dan ben je boos. Soms voel je emotioneel en misschien wel klunzig. Gelukkig kun je ook vol energie zijn en je soms zelfs in een lachbui uitbarsten. We know the feeling! Je maakt nu kans op één van de vijf Libresse limited edition WKTF (We Know The Feeling) T-shirts. Wil jij ook kans maken op deze leuke prijs? Laat dan voor 15 mei onder dit artikel weten in welke mood jij meestal bent als je ongesteld bent. Schrijf daar meteen even bij welke maat je hebt (S/M/L).

Like Libresse and let’s talk op hun Facebook-pagina. Heb je trouwens al eens een kijkje genomen op de website van Libresse?

www.libresse.nl

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties