0

Amsterdam – Natuurlijk is er voor vrouwen niets vervelender dan je maandverband of inlegkruisje los in de tas mee te nemen. Heb jij dit gevoel ook altijd? Dan heeft Libresse goed nieuws voor je!

Als je nu naar de supermarkt of drogist gaat, krijg je bij aankoop van een Libresse Duopak maandverband of inlegkruisjes een Libresse Design Blikje cadeau! Hoe leuk is dat! De blikjes hebben de meest leuke beschilderingen, dus ze staan ook nog eens super leuk op je nachtkast! Daarnaast kun je met de blikjes zorgen dat je maandverband of inlegkruisje niet zomaar door iedereen worden gezien, want daar weten we als vrouwen natuurlijk alles van.

De blikjes komen in 7 verschillende designs, dus voor iedere smaak zit er vast iets moois bij. En het leukste van dit alles? De blikjes zijn gratis! Het thema van 2011 voor de blikjes is ‘the 7 sins‘, wat natuurlijk refereert naar de 7 hoofdzonden. Deze zijn echter wel vertaald naar een vrouwelijk thema en van elke zonde is er een design blikje verkrijgbaar. Wij zijn vooral fan van de blikjes die gaan over ijdelheid en hebzucht, maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor lust, jaloezie, vraatzucht, wraak en luiheid. Of doe zoals wij doen en spaar ze gewoon allemaal!

Wees er wel snel bij, want op = op! Vanuit I Love Beauty News hebben we ook nog eens goed nieuws voor je: je kunt de hele collectie ‘7 sins‘ ook gewoon winnen! Hoe leuk is dat! Speciaal voor ILBN geeft Libresse een setje met de hele collectie ‘7 sins‘ blikjes weg. Wat je moet doen? Heel simpel! Laat weten welke zonde het meest bij jou hoort en waarom! Het leukste antwoord wint alle 7 blikjes! Doe je snel mee? Wij zijn benieuwd naar je antwoorden!

Je krijgt de blikjes gratis bij deze duo-verpakkingen

Er zijn zeven verschillende ontwerpen

Twee van onze favorieten

Alle zeven varianten

Geïllustreerd door verschillende artists

Klein maar fijn!

Quotes geïnspireerd op de zeven zonden

www.libresse.nl

(Anna Nikbakht Nooshin)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties