0

Amsterdam – De perfecte spijkerbroek vinden, het blijft altijd een lastige zaak. Of het model drukt je billen plat, of het lubbert bij je bovenbenen en achterste of je krijgt een randje over de broek heen. Niet charmant. Gelukkig deed Levi’s Curve ID haar intrede. Dankzij dit systeem bestaat er voor elk figuur de juiste jeans.

De Spring 2012 collection van Levi’s Curve ID is weer hebberigmakend mooi. Natuurlijk heeft Levi’s echte jeanskleuren in de collectie, met een zogenaamde worn look of een effen wassing. Maar Levi’s zou Levi’s niet zijn als ze niet op de trends van het seizoen letten. Dus kun je dit voorjaar bij Levi’s ook pastelkleuren en tinten met de veelzeggende namen als bright idigo, tomato red en sunset coral terugvinden.

De enkellange skinny doet ook haar intrede bij Levi’s Curve ID. De hoogte van de broek in je taille kun je natuurlijk uitkiezen, naast of je voor een stretchy materiaal gaat of wat meer stuggere jeansstof. Kies jij voor een 90′s style dus voor een classic waist? Of toch voor die fijne middenmaat? Het kan allemaal.

Na onderzoek bij 60.000 vrouwen, met behulp van bodyscans, kon Levi’s verschillende modellen ontwikkelen door naar het verschil te kijken tussen de heupen van een vrouw en haar billen. Hoe groter het verschil, hoe meer curves je hebt. In de Levi’s winkels is speciaal getraind personeel aanwezig die het perfecte jeansmodel voor jou kan pakken na een meting die in een fluitje van een cent gebeurd is.

Wil je eerst online kijken of je het wat vindt? Bezoek dan Levi’s Curve ID’s digitale paskamer en vindt jouw perfecte jeans. Ook kun je er foto’s bekijken van echte vrouwen die broeken aanhebben en meer te weten komen over Levi’s innovatie waar het draait om Shape not Size.

Om de proef op de som te nemen, togen wij naar de Levi’s winkel om daar opgemeten te worden en de perfecte jeans te passen. Kijk je even mee?

Het special getrainde personeel van Levi s draagt dit setje bij zich om jouw juiste Curve ID te vinden

Met riempjes en meetlinten wordt jouw figuur opgemeten

Michelle van ILFN had een Demi Curve maar paste, om de proef op de som te nemen, eerst een Bold Curve

Om daarna de Demi Curve te passen welke natuurlijk veel beter zat

Een aantal fijne wassingen uit de Curve ID collection 2012

Michelle van ILFN ging uiteindelijk met een skinny Demi Curve in deze wassing naar huis

De Levi s spring 2012 campagne

We love the new colors!

www.levis.com

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties