0

NEW ADVERTORIAL: Klaar voor de zomerAmsterdam – Ja dames, de zomer zit er nu echt aan te komen! Dat wordt lekker pootjebaden op het strand en luieren in de zon. Heerlijk! Wij zouden zeggen laat die zomer maar komen! Natuurlijk moet je nog wel een aantal dingetjes voorbereiden voordat de zomer dan echt kan beginnen.

Eerder schreven wij al over de super aanbiedingen van Shopgek.nl. Op deze webshop kun je lekker shoppen en dat niet alleen, want je krijgt soms tot wel 70 procent korting! Iedere week heeft Shopgek weer nieuwe aanbiedingen en ook deze week is het weer watertanden bij Shopgek.nl!

iPod Nano
Tijdens het chillen op het strand of in de tuin kan een gezellig muziekje natuurlijk niet ontbreken. De iPod Nano is dan super handig. De iPod is makkelijk in je zak mee te nemen en hij is er in allerlei leuke zomerkleurtjes. Met deze iPod ben je zeker weten klaar voor de zomer!
NEW ADVERTORIAL: Klaar voor de zomer
Omafiets
In de zomer is het een must om een fiets bij de hand te hebben! Waarom met de auto gaan als je een fiets hebt, niet? Een fiets is superhandig en je hebt er (als het goed is) geen onhoudskosten aan. Op Shopgek.nl is deze week een aanbieding van een Edwards omafiets vanaf 129,95 euro te koop.
NEW ADVERTORIAL: Klaar voor de zomer
Vaderdag
Het is altijd weer een hele zoektocht naar een cadeautje voor Vaderdag. Wat moet je dit jaar weer geven? Een paar sokken of een gereedschapskist heb je de jaren ervoor al gegeven. Vanaf vandaag is
er een aanbieding op Shopgek.nl van een set herenboxers. Vanaf 13,95 euro heb jij al een mooie set onderbroeken en die kan paps natuurlijk altijd gebruiken.
NEW ADVERTORIAL: Klaar voor de zomer
Sassa ondermode
Niet alleen je vader, maar ook jij moet er netjes bijlopen als het gaat om ondergoed. Als je een topje met spaghetti bandjes aan hebt, is het natuurlijk netjes om een mooi setje onder te dragen. Op Shopgek.nl is er vanaf 24 mei een aanbieding van Sassa ondermode. Aan de prijs zal het niet liggen, want je krijgt maar liefst 40 procent korting!
NEW ADVERTORIAL: Klaar voor de zomer
www.shopgek.nl

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties