0

Amsterdam – Jij weet natuurlijk alles van fashion, maar er zijn natuurlijk nog steeds verborgen schatten. Ken je bijvoorbeeld JcSophie al? Misschien ken je wel Josephine&Co al, het zusje van JcSophie.

JcSophie vervult menig modehart van vele fashionista’s door kleding volgens de laatste trends voor een zeer betaalbare prijs.

Het merk JcSophie focust zich bij hun eerste collectie op kwaliteit, authenticiteit en herkenbaarheid en deze lijn bestaat voornamelijk uit unieke items als, blazers in zowel katoen als linnen met kissing buttons details, felgekleurde chino’s (ook weer dé zomerhit van 2012), vrolijke t-shirts en tops van zijde die erg soepel om je lichaam vallen.

De herkenbaarste items uit de JcSophie collectie zijn de lederen biker jackets die te vekrijgen zijn in verschillende zomerse kleuren. Ben jij een vlotte, modebewuste vrouw? Neem dan snel een kijkje op de website van JcSophie. Tevens ziet JcSophie iedere klant als haar vriendin en laat iedere bezoeker een geweldige ervaring beleven!

Wij zijn vooral dol op het super gestylde lookbook van JcSophie, ben jij ook benieuwd? Klik dan op de foto’s of hier om direct naar de webshop te gaan!

Tip: Iedere bestelling wordt als een cadeautje bij je thuis bezorgd!

Zomerse chino met fijn uitgesneden beige blazer, wij krijgen er al lentekriebels van!

Denim gekleurde blouse gecombineerd met een frisse witte skinny broek.

Hoe vrolijk is deze outfit? Klik op de foto om deze look direct te bestellen!

www.jcsophie.nl

(Tekst: Wendy Heuvelman)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties