0

Amsterdam – Wij zijn gek op ijsje, en als we onze guilty pleasures dan ook nog eens op een verantwoorde manier kunnen eten, kan onze dag niet meer stuk. Nu zul je misschien denken: “Een gezond ijsje, kan dat?”. Bij Frozz kan dat zeker.

Frozz is gebaseerd op de Amerikaanse trend van Frozen Yoghurt ijsjes en is nu eindelijk in Nederland verkrijgbaar. Het is heel simpel: Ijsjes van Frozz zijn gezond omdat ze gemaakt zijn op basis van echte yoghurt afkomstig van Nederlandse boeren. Geen verrassing dat natuurlijk iedereen deze zomer massaal aan de Frozen Yoghurt gaat.

De heerlijke, gezonde ijsjes van Frozz.

Frozz is in Amsterdam verkrijgbaar bij 5 eigen Frozen Yoghurt winkels. Daarnaast kun je vanaf nu ook Frozz krijgen vanuit een container, waardoor je het nog makkelijk mee naar huis kunt nemen. Je kunt kiezen voor verschillende formaten Frozz ijs. Vervolgens kies je uit verschillende toppings zoals vers fruit: aardbeien, mango, kiwi’s – maar ook chocola of hazelnoten. Je kunt het ijsje dus zo gezond maken als je zelf wilt!

Je kunt het ijsje zo gezond maken als jij wilt. Dat vinden wij fijn!

De Frozz Buzz vanuit een container. Yummy!

Wij zijn al grote fans! Bezoek snel de website voor informatie over de verkooppunten en bekijk eens hun Facebook pagina om op de hoogte te blijven alle nieuwtjes!

Ga jij ook mee in de Frozz Buzz?

www.frozz.com

(Anna Nikbakht Nooshin)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties