0

NEW ADVERTORIAL:  Is Gucci schuldig?Amsterdam – Voor de nieuwe parfum van Gucci ‘Guilty’, weliswaar de grootste parfum in Gucci geschiedenis, is er een speciale film gemaakt om dit te vieren. De lancering van de film zal plaats vinden op de MTV Music Awards en jij kan daarbij zijn! Van 10 tot 13 september kan je samen met een vriend of vriendin naar L.A. vliegen voor het spektakel. Je vliegt business class, je slaapt in een luxe kamer in het Chateau Marmont, je maakt een ultieme Gucci shopping mee en je gaat VIP naar de MTV Music Awards!

De film, geregisseerd door Frank Miller, wordt ingevuld met acteurs als Frida Gianni, Chris Evans en Evan Rachel Wood. Een film met een nacht scène, die je niet snel zal vergeten!

De winnaar zal het win pakket 10 september ontvangen. Je vliegt 11 september naar L.A., waar een limo jullie ophaalt en naar het hotel brengt. De volgende dag ga je met een personal stylist naar de Gucci shop en zal ze je helpen een perfecte outfit voor de Music Awards uit te zoeken en de laatste dag zal je geheel in stijl naar de Awards worden vervoerd waar je de film zal zien en Evan Rachel Wood zal ontmoeten! Wat wil je nog meer?!

Meldt je snel hier aan en wie weet wordt jij in de watten gelegd door Gucci!

Bekijk hier onder de trailer!

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

apps.facebook.com

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties