0

NEW ADVERTORIAL: International Pillow Fight DayAmsterdam – Houd je wel van een goed kussengevecht? Dan heb je wat gemist! Afgelopen weekend was het namelijk International Pillow Fight Day. Wereldwijd vonden er op verschillende locaties massale kussengevechten plaats, waaronder Auckland, Barcelona, Kuala Lumpur en Miami.

In Nederland vond dit spektakel plaats in Den Bosch, waar Chocomel dit jaar een immens kussengevecht organiseerde. Met maar liefst 800 kussens namen de deelnemers elkaar flink te grazen. DJ en judoka Dennis van der Geest stortte zich ook vol overgave in deze strijd.

De International Pillow Fight Day is in de laatste jaren flink gegroeid en ook in Nederland, die dit jaar voor de 2e keer meedoet, is er goede moed. “Wij willen Nederlanders aansporen om zich vaker spontaan te laten gaan en daarvan te genieten. Dit kussengevecht was onze eerste poging om dit te bewerkstelligen ” aldus Hein Raijmakers, marketingmanager Chocomel.

Heb jij het kussengevecht gemist of ben je nog niet uitgevochten? Chocomel opent tot en met 11 april de deuren van 3 heuse kussengevechtwinkels in Amsterdam (Kalverstraat 101), Amstelveen (Binnenhof 37) en Groningen (Guldenstraat 30).
You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

NEW ADVERTORIAL: International Pillow Fight Day

NEW ADVERTORIAL: International Pillow Fight Day

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties