0

Amsterdam – Eigenlijk kunnen we stiekem niet wachten op de herfst en de winter. Natuurlijk vinden we het niet leuk dat het dan kouder wordt, maar het fijne is dat we dan wel weer onze garderobes mogen uitbreiden.

Warme materialen, leer, wol: alles mag weer. Dat komt goed uit, want de nieuwe autumn/winter collectie van Humanoid maakt het bij elkaar shoppen van een wintergarderobe nóg leuker!

Super mooie collectie van Humanoid

Bij de nieuwe collectie, die hide and seek heet, draait het om kleding als shelter, als een warme zachte vacht, waar je jezelf lekker mee in kunt pakken. Dit maakt Humanoid waar door verschillende luxe kwaliteiten stof te gebruiken en zo te komen tot hele fijne, contrasterende vormen en accessoires. De naam hide and seek klopt helemaal, want er is zoveel meer dan je op het eerste oog kunt zien.

Fijne warme tinten voor het najaar

Zo biedt de nieuwe collectie de typische gelaagde Humanoid look aan door het gebruik van double layered styles, inside out effecten, zakken die doorschijnen of onder een short uitpiepen of de plated knit styles en knits met jersey voering. Super leuk om te zien, maar vooral ook lekker comfortabel om te dragen. Wat wij zo leuk vinden is dat Humanoid collecties zijn ontworpen om naar persoonlijke stijl te mixen. Zo kun je altijd met een trend meegaan, zonder daarbij je eigen stijl te verliezen.

Mooie campagne van Humanoid

De typische Humanoid look wordt afgemaakt met heel veel accessoires en ook daar worden we erg blij van. Zo zijn wij verliefd op de stoere tassen in sheepskin of gewassen wol gemixt met leer, riempjes, gebreide been- en armwarmers, wanten, mutsen en natuurlijk heel veel grote sjaals! Klinkt goed toch voor de koude dagen die op ons staan te wachten?

Wij zijn weg van de heerlijke dikke sjaals

Tot slot kun je ook genieten van de Humanoid schoenenlijn, die is uitgegroeid tot een complete aanvulling op de kleding. Wij zijn gek op de compacte boots en booties met herkenbare keperbandjes en riempjes om ze mee in te snoeren. Daarnaast zijn de materialen super fijn: van vertrouwd wax leer met matte finisch tot sheepskin, metal looks en heel fijn ecologisch leer: je kunt deze winter niet misslaan met een van deze artikelen.

Grove breisels mogen niet in je kast ontbreken

Combineer verschillende grijstinten voor een speels effect

Deze look is een van onze favorieten

En deze look zouden we ook wel willen hebben

Lekkere laarsjes voor elke dag

Welke look is jouw favoriet?

www.humanoid.nl

(Anna Nikbakht Nooshin)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties