0


Amsterdam – Als beauty lover ken jij natuurlijk de producten van Dr. van der Hoog, maar vind jij het ook zo belangrijk hoe beauty producten eruit zien op je badkamer plankje?

Dat hebben wij nou ook! Goed nieuws want de producten van Dr. van der Hoog hebben een nieuw uiterlijk gekregen en een nieuw logo. De producten zien er mooier en clean uit en hebben een high end look. Minder poespas dus. En het fijne is dat de producten niet duurder zijn geworden. Ook hebben ze het assortiment vernieuwd met nieuwe lijnen en maskers.

De hypo sensitive lijn voor de gevoelige huid

3 minuten maskers

Hoe leuk zien deze maskers eruit? Dr. van der Hoog heeft alle soorten maskers zoals peel off maskers, maar ook kant en klaar maskers met verschillende werkingen.

Ook is de website vernieuwd, leuk om te doen is het 4 stappenplan om te kijken welke lijn goed bij jouw huid past. Klik aan wat bij jouw huid van toepassing is en na 4 stappen zie je welke lijn jij moet hebben. Handig toch?

En heb je geen zin of tijd om naar de winkel te gaan, dan kan je alles natuurlijk ook online in de webshop bestellen!

We hebben de producten uiteraard getest. Zoals dit kalmerende masker. Vind jij het ook altijd onhandig om een masker aan te brengen? Dit masker breng je aan met een kwast die aan de tube vast zit. Ideaal!

Zoals je al merkt zijn wij dus mega enthousiast! Waarom? Een goeie prijs, fijne producten en nu met een heel mooi uiterlijk!

www.drvanderhoog.nl

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties