0

Amsterdam – Heb je een heerlijk dagje geshopt in je favoriete stad, kom je in de file terecht als je terug wil naar huis. Een drama die je graag wil vermijden, maar hoe?

Via vanAnaarBeter.nl kan je altijd van te voren checken of ze op de weg bezig zijn met werkzaamheden waardoor er file ontstaat. Met man en macht werken ze aan meer rijstroken voor minder files, maar dan moeten er wel eerst wegen worden afgesloten en zo ontstaat er file. Tot de zomer van 2011 worden er op 30 extra plaatsen gewerkt aan de snelwegen, want niemand houdt van files. Houd daar rekening mee en kijk op vanAnaarBeter.nl of bel 0800-8002 (gratis).


A1/A6 – Amsterdam – Almere A1/A6 Op de A1 en A6 tussen Amsterdam en Almere zijn de werkzaamheden al begonnen. Daar worden spitsstroken aangelegd tussen Muiderberg en de aansluiting Almere Stad-West. Die bevorderen de doorstroming en worden in de zomer van 2011 in gebruik genomen. A27 –Vianen en Utrecht A27 Op de A27 tussen Vianen en Utrecht zijn de werkzaamheden al begonnen. Daar wordt een extra spitsstrook aangelegd. Die bevordert de doorstroming en wordt in het voorjaar van 2011 in gebruik genomen.

Kijk voor meer informatie op www.vananaarbeter.nl

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties